Uw bestelling thuisbezorgd in heel Nederland!

Plaats bij ons een bestelling en wij leveren deze voor € 7,50 verzendkosten bij u thuis af.

Meer informatie >>

Laatste nieuws

Meester worstmaker

Slager Lieuwe Nicolai uit Oosterwolde is geslaagd voor de opleiding 'Meester Worstmaker'. Dit nieuws werd 16 januari 2012 door Rob Geus, bekend van het tv-programma ' De Smaakpolitie ', tijdens de jaar vergadering van het Worstmakersgilde bekendgemaakt.

Lees meer...

Livar, het limburgs kloostervarken

Varkensvlees met smaak. Dat vlees komt van de livar varkens. De oorsprong van deze bontgekleurde varkens ligt op abdij Lilbosch in Echt.

Lees meer...

Black Angus uit de vrije natuur.

Het Black Angus rund is een primitief runderras. ze kunnen in de herfst veel reservevoedsel opslaan in vetlagen, waarop ze 's winters interen.

Lees meer...

Nieuwsbrief

Hapjes

Wij kunnen voor u complete schalen met heerlijke hapjes verzorgen.

Een standaard schotel bestaat uit een stukje droge worst, een stukje grillworst, een stukje zeeuws spek, een stukje leverworst , een stukje kaas en een rolletje boterhamworst met augurk.

6 hapjes voor € 2.95 per persoon

Een luxe schotel bestaat uit een rolletje boterhamworst met augurk , een rolletje ham met asperge , een rolletje cervelaat met selleriesalade , een stukje gerookte kipfilet , een rolletje runderrookvlees met ei en een gevuld ei

6 hapjes voor € 3.95 per persoon.

 

 Uw Ambachtelijke Slager Lieuwe Nicolaï - Nanningaweg 6 - 8431 AA Oosterwolde - Telefoon: (0516) 512 175 - info@uwambachtelijkeslager.nl