Laatste nieuws

Meester worstmaker

Slager Lieuwe Nicolai uit Oosterwolde is geslaagd voor de opleiding 'Meester Worstmaker'. Dit nieuws werd 16 januari 2012 door Rob Geus, bekend van het tv-programma ' De Smaakpolitie ', tijdens de jaar vergadering van het Worstmakersgilde bekendgemaakt.

Lees meer...

Livar, het limburgs kloostervarken

Varkensvlees met smaak. Dat vlees komt van de livar varkens. De oorsprong van deze bontgekleurde varkens ligt op abdij Lilbosch in Echt.

Lees meer...

Black Angus uit de vrije natuur.

Het Black Angus rund is een primitief runderras. ze kunnen in de herfst veel reservevoedsel opslaan in vetlagen, waarop ze 's winters interen.

Lees meer...

Nieuwsbrief

Uw bestelling thuisbezorgd in heel Nederland!

U kunt bij ons nu uw bestelling diepgevroren laten thuis bezorgen door heel Nederland*.
Het minimum bestelbedrag hiervoor is € 30,- exclusief verzendkosten. De hoogte van de bestelling bepaald uw verzendkosten.

Bestelbedrag
Verzendkosten
€ 30,- / € 99,99 € 7,50
€ 100,- / € 199,99,- € 5,-
€ 200,- en hoger Gratis

Hoe werkt het?

1
E-mail uw bestelling naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
2
Wij maken uw bestelling voor u klaar en zetten deze in de diepvries
3
U ontvangt van ons een rekening van de kosten
4
Zodra de betaling binnen is, geven wij de bestelling af bij stichting Phusis. De stichting neemt dan contact met u op om een geschikte afleverdatum en tijd te bepalen. De levertijd bedraagt circa een week
5
De bestelling wordt bij u thuisbezorgd


*
Met uitzondering van de Zeeuwse eilanden en de Waddeneilanden

 Uw Ambachtelijke Slager Lieuwe Nicolaï - Nanningaweg 6 - 8431 AA Oosterwolde - Telefoon: (0516) 512 175 - info@uwambachtelijkeslager.nl