Uw bestelling thuisbezorgd in heel Nederland!

Plaats bij ons een bestelling en wij leveren deze voor € 7,50 verzendkosten bij u thuis af.

Meer informatie >>

Laatste nieuws

Meester worstmaker

Slager Lieuwe Nicolai uit Oosterwolde is geslaagd voor de opleiding 'Meester Worstmaker'. Dit nieuws werd 16 januari 2012 door Rob Geus, bekend van het tv-programma ' De Smaakpolitie ', tijdens de jaar vergadering van het Worstmakersgilde bekendgemaakt.

Lees meer...

Livar, het limburgs kloostervarken

Varkensvlees met smaak. Dat vlees komt van de livar varkens. De oorsprong van deze bontgekleurde varkens ligt op abdij Lilbosch in Echt.

Lees meer...

Black Angus uit de vrije natuur.

Het Black Angus rund is een primitief runderras. ze kunnen in de herfst veel reservevoedsel opslaan in vetlagen, waarop ze 's winters interen.

Lees meer...

Nieuwsbrief

Boerderijkip

De kip die wij verkopen is de boerderij kip.

Voor meer informatie zie www.boerderijkip.nl

 

 

 

 Polderhoen

Volgens boer Sjoerd Kok smaakt de polderhoen beter omdat het een langzaam groeiend ras is .Hoe ouder de kip , hoe steviger het vlees vind hij. Deze kip is een ouderwets Frans ras en is van oorsprong niet gefokt om snel te groeien.

Op zijn boerderij staan 20 kippenhokken met aangrenzend een weide.De kippen moete vrije uitloop hebben en ramen in de schuren voor daglicht. Ze krijgen puur graanvoer te eten waardoor het vlees iets roder van kleur wordt. 'sOchtends gaan ze naar buiten om te scharrelen en als het weer slechter wordt blijven ze graag binnen.

Kijk voor meer informatie op www.polderhoen.nl

 

 Uw Ambachtelijke Slager Lieuwe Nicolaï - Nanningaweg 6 - 8431 AA Oosterwolde - Telefoon: (0516) 512 175 - info@uwambachtelijkeslager.nl